Visvijvers


Grote beerEen kleine vijver met veel potentie. De vijver is mooi gelegen aan het sportpark en ligt goed bereikbaar in een rustige omgeving, vlak bij het project Dragonder-Oost.

Vissoorten : Karper, Blankvoorn, Brasem, Baars, Rietvoorn, Snoek, Snoekbaars, Winde, Zeelt

Geef adres weer op Google mapsMina KrusemansingelDe vijver aan de Mina Krusemansingel is een erg mooi water dat zich uitstrekt tot aan de “stad-in-een-stad” van Veenendaal. Het is heerlijk rustig vertoeven aan het water en de visstand is er prima. Op de diverse grote stenen pleinen kun je makkelijk je plek vinden en kun je er naast het vissen genieten van het mooie uitzicht naar een uniek stukje Veenendaal.

Vissoorten : Karper, Blankvoorn, Brasem, Rietvoorn, Snoek, Snoekbaars, Winde, Zeelt

Geef adres weer op Google mapsOtterlaanDoor zijn grootte en zijn mooie vormgeving kun je de wedstrijdvissers hier regelmatig bezig zien. Dit is een van de favoriete vijvers als het gaat om het wedstrijdvissen.

Je vindt de vijver tussen de Otterlaan en de wezellaan

Vissoorten : Karper, Blankvoorn, Brasem, Rietvoorn, Snoek, Snoekbaars, Winde, Zeelt

Geef adres weer op Google mapsPrins ClauslaanOp deze nieuwe locatie in Veenendaal Oost vind je al veel vissoorten. De locatie is voor de bewoners van Dragonder een geliefde plek om even tot rust te komen.

Vissoorten: Karper, Blankvoorn, Brasem, Rietvoorn, Zeelt

Geef adres weer op Google mapsSurfvijverDe Surfvijver is het grootste water in Veenendaal en enorm geliefd bij onze vissers. Je kunt hier je hengel uitgooien om eens op zoek te gaan naar de Blankvoorn of de mooie Brasem die de Surfvijver rijk is, maar de vijvers is vooral geliefd bij de karpervissers.

Het surfmeer is te vinden tussen de Groeneveldselaan en Rondweg Oost

Vissoorten: Karper, Blankvoorn, Brasem, Grote Karper, Snoek, Snoekbaars, Zeelt

Geef adres weer op Google mapsVondellaanEen geliefde lokatie voor de jeugd. De vijver is heel toegankelijk en heeft vele verharde plaatsen.

Vissoorten: Karper, Blankvoorn, Brasem, Rietvoorn, Snoek, Snoekbaars, Winde, Zeelt

Geef adres weer op Google maps