Vergunning


Doe de vispascheck
Verenigingsvergunning HSV de Rietvoorn 2019
Vissen in het natuurgebied onder aan de Grebbeberg
Verkoopadressen

Vispas online bestellen

Gesloten tijden
HSV Rietvoorn regels


Contributie per 01-Jan-2018 (prijzen in euro's)

Jeugd tot 14 jaar Senior Senior plus (65+) Sub lid*
Contributie HSV en VISpas 18,00 35,00 30,00 20,50
Visblad 8,00 8,00 8,00
Gezamenlijk (Contributie, VISpas en Visblad) 26,00 43,00 38,00


Toelichting

Voor betalingen anders dan automatische incasso gelden bovenstaande contributies. Vispassen worden alleen bezorgd bij volledige betaling.

Bij betaling per automatische incasso ontvangt u 5 euro korting!
Bij een nieuw lidmaatschap bedragen de administratie kosten 5 euro!

Indien u al in het bezit bent van een VISpas bij een andere vereniging, dan betaalt u alleen de contributie van HSV de Rietvoorn 18 euro

Weekvergunning

Indien je lid bent van een andere vis vereniging die niet aangesloten is bij sportvisserij Mid-West nederland, kun je in Veenendaal een weekvergunning kopen bij de hengelsportzaken. Met deze vergunning mag je overal in Veenendaal vissen overdag.
Nachtvissen is in Veenendaal niet toegestaan met een weekvergunning, je moet lid van onze vereniging zijn of worden om te kunnen nachtvissen.
Om te controleren waar je mag vissen met je vispas hier de visplanner www.visplanner.nl.
De weekvergunning is niet verkrijgbaar in combinatie met de kleine Vispas. Deze geldt slechts voor de enkele uitzonderingen zoals bijvoorbeeld beroepsvaarwateren en de kust.

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap kan opgezegd worden via mailadres van Sportvisserij Nederland ledenadministratie@vispas.nl of telefonisch via 0900-2025358(35 cent per minuut)

Ieder jaar ontvangen wij in december de nodige opzeggingen, terwijl dit volgens het huishoudelijk reglement voor 1 oktober dient te geschieden.(Zie onze verenigingskaart)
Waarom voor 1 oktober? Sportvisserij Nederland maakt de vispassen voor 2018 aan aan de hand van het ledenbestand van ca. 1 oktober 2018. Om onnodige kosten te voorkomen verzoeken wij u als u om welke reden ook het lidmaatschap wilt beƫindigen dit voor 1 oktober a.s. te doen.
Als bestuur hopen wij echter u allen volgend jaar aan de waterkant te ontmoeten.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking.Verkoopadressen


Dierenspeciaalzaak van de Weerd
Hoofdstraat 106
3901 AX Veenendaal
0318-512965

Type: jaar vergunning en week vergunning

Hertog Hengelsport
Middelbuurtseweg 34-A1
3903 LD Veenendaal
0318-516130
www.hertog-diervoeders.nl

Type: jaar vergunning, week vergunningGesloten tijden


Een gesloten tijd betekent dat je de betreffende vissoort in die periode niet in bezit mag hebben en dus in die periode direct in hetzelfde water moet terugzetten.
Een gesloten tijd is dus niet een verbod om op die soort te vissen. Een gesloten tijd is er om de betreffende vissoort te beschermen en geldt daarom voor iedereen dus zowel voor sportvissers als beroepsvissers.

Let op: naast de gesloten tijden voor bepaalde vissoorten geldt er van 1 april tot aan de laatste zaterdag van mei! voor alle wateren in Veenendaal ook een gesloten tijd voor het gebruik van alle soorten kunstaas!! (met uitzondering van kunstvliegen kleiner dan 2,5 cm.), een dood visje, een stukje vis en slachtproducten zijn dan ook verboden!!

wettelijk gesloten tijd!


Regels HSV de Rietvoorn


Regels HSV De Rietvoorn zie onderstaande link

Regels HSV De Rietvoorn