Disclaimer


Algemeen
Hengelsport vereniging de Rietvoorn te Veenendaal, hierna te noemen HSV, verleent u hierbij toegang tot www.rietvoorn-veenendaal.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door HSV en derden zijn aangeleverd. HSV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op www.rietvoorn-veenendaal.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
De op www.rietvoorn-veenendaal.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van HSV.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.rietvoorn-veenendaal.nl. HSV oefent hierop minimale voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. HSV zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij HSV en haar gebruikers. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HSV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.rietvoorn-veenendaal.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.